Cosul dvs.
este gol

Digenzym Plus -drajeuri x 20 - Labormed

Digenzym Plus -drajeuri x 20 - Labormed

 

 

Pret: 30.00 Lei / buc

Mai este disponibil 1 produs

Comanda

Comanda instant - Digenzym Plus -drajeuri x 20 - Labormed

Email Telefon

Digenzym Plus -drajeuri x 20 - Labormed

Digenzym Plus este o combinatie complexa de enzime digestive ,fibre solubile si probiotice,cu efect rapid in stimularea si imbunatatirea digestiei.
Digenzym Plus pune la dispozitia organismului multiple substante implicate in procesul de digestie,fapt ce il recomanda drept solutia ideala pentru o digestie completa si abuzurilor alimentare.Poate fi folosit cu succes in cazul abuzurilor alimentare si al manifestarilor neplacute cauzate de digestia deficitara.

Proprietati:
-imbunatateste digestia-Digenzym Plus actioneaza asupra compusilor mai greu digerabili din alimentatie inca de la nivelul stomacului,prin intermediul pepsinei.Malt diastaza sustine activitatea enzimatica a complexului,iar acidul L-glutamic regleaza aciditatea si protejeaza enzimele de inactivare.
-reduce balonarea si senzatia de preaplin ,combate efectele exceselor alimentare -digestia alimentelor se continua in intestin ,sustinuta de celelalte componente ale produsului  Digenzym Plus;enzimele pancreatice(pancreatina,lipaza),papaina si bromelina(extrase din fructe de papaya si ananas).Compusii greu digerabili sunt transformati in compusi mai usor de asimilat ,iar procesele fermentative se reduc.
-regleaza tranzitul intestinal-Digenzym Plus contine pectina si probiotice(L.acidophilus)..Probioticele sunt bacterii care populeaza in mod obisnuit intestinul,asigurand buna functionare a tubului digestiv .L.acidophilus reface flora intestinala si regleaza tranzitul.Pectina face parte din categoria fibrelor solubile.Ea impiedica absorbtia grasimilor in exces si a toxinelor si regleaza tranzitul intestinal.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.