Cosul dvs.
este gol

FARMEC ARGANPLUS-ULEI MASLINE-MASCA

FARMEC ARGANPLUS-ULEI MASLINE-MASCA

 

 

Pret: 20.00 Lei / buc

Stoc terminat

Comanda instant - FARMEC ARGANPLUS-ULEI MASLINE-MASCA

Email Telefon

FARMEC ARGANPLUS-ULEI MASLINE-MASCA

Cu o formula de ingrijire in profunzime pentru un par matasos si stralucitor, masca inglobeaza beneficiile uleiului de argan, ale uleiului de masline si ale vitaminelor A, E si B5. Actiunea lor combinata creSte gradul de hidratare si previne pierderea apei din firul de par. Efectele asupra parului vor fi de revitalizare, rehidratare si de creStere a elasticitatii.

Ingrediente (INCI):
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Polyquaternium-7, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Quaternium-22, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Retinyl Palmitate, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, BHT.

Mod de utilizare:
Se aplica pe toata lungimea parului, dupa spalare, pe parul umed. Se lasa 5 min. sa actioneze si se clateSte apoi cu apa din abundenta.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.