Cosul dvs.
este gol

FARMEC BENZI DEPILATOARE FATA ARGAN x20BUC

FARMEC BENZI DEPILATOARE FATA ARGAN x20BUC

 

 

Pret: 12.00 Lei / buc

Stoc terminat

Comanda instant - FARMEC BENZI DEPILATOARE FATA ARGAN x20BUC

Email Telefon

FARMEC BENZI DEPILATOARE FATA ARGAN x20BUC

Benzile depilatoare cu ceara alba, indeparteaza eficient parul nedorit si va lasa pielea catifelata mai mult timp intre epilari. Ceara este imbogatita cu ulei de Argan cunoscut pentru efectele hidratante si regenerante ale pielii.

Pachetul contine: 10x2 benzi depilatoare cu ceara, pe suport de celofan + 2 servetele cu Aloe Vera pentru curatarea cerii.  

Mod de utilizare:

Pielea trebuie sa fie curata si uscata, fara iritatii si fara resturi de crema. Se incalzesc benzile intre palme pana se inmoaie ceara. Pentru aplicarea benzilor in zone mici, se taie banda dupa marimea dorita. Separati benzile incet si cu grija. Aplicati banda in directia cresterii parului, extinzand-o printr-un masaj usor. In timp ce cu o mana intindeti bine pielea, cu cealalta mana indepartati banda imediat printr-o miscare brusca in directia opusa cresterii parului, obtinandu-se rezultate mai bune cu cat mai repede se face smulgerea. Daca este necesar, repetati actiunea. Benzile se pot folosi maxim de 4 ori.n cazul folosirii acestui produs pe zone sensibile cum ar fi axila, zona inghinala sau fata, nu depilati aceeasi zona de doua ori in aceeasi sesiune de depilare, pentru a evita iritarea pielii. Pentru a obtine o piele catifelata a buzei superioare, aplicati in directia cresterii firelor de par, apoi faceti acelasi lucru dar de aceasta data in directia contrara a acestora.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.