Cosul dvs.
este gol

Favisan Gel de dus cu spirulina 300 ml

Favisan Gel de dus cu spirulina 300 ml

 

 

Pret: 15.95 Lei

Stoc terminat

Comanda instant - Favisan Gel de dus cu spirulina 300 ml

Email Telefon

Favisan Gel de dus cu spirulina 300 ml

Descriere Gel de dus cu spirulina si unt de cacao bio 300 ml de la Favisan

 

Gel de dus cu spirulina si unt de cacao bio, Favisan, 300 ml

Gel de dus cu spirulina si unt de cacao bio - produs bio 2 in 1, cremos, hidratant si revigorant; se foloseste pentru spalarea parului si a corpului. Spirulina sau alga albastra hraneste radacina parului si catifeleaza pielea. Este minunea oferita de natura intru revigorarea corpului nostru; contine antioxidanti, vitamine (A, B complex, C, E), minerale (zinc, mangan, cupru, seleniu), aminoacizi. Parul devine rezistent, suplu, capata volum si stralucire, pielea se reconforteaza cu substante biologic-active naturale cu efect regenerant, devine supla, elastica si catifelata.


Gel de dus cu spirulina si unt de cacao bio 300 ml - producator Favisan se regaseste in categoria Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Se aplica pe corpul umed, apoi se clateste din abundenta.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.