Cosul dvs.
este gol

Fiorda Junior zmeura fara zahar x15 cpr Plantextrakt

Fiorda Junior zmeura fara zahar x15 cpr Plantextrakt

 

 

Pret: 19.00 Lei / buc

Mai este disponibil 1 produs

Comanda

Comanda instant - Fiorda Junior zmeura fara zahar x15 cpr Plantextrakt

Email Telefon

Fiorda Junior zmeura fara zahar x15 cpr Plantextrakt

Fiorda Junior cu aromă de zmeură –  gust și compoziție special dezvoltate pentru copii (produsul poate fi utilizat și de adulți) - comprimate de supt recomandate pentru iritatie in gat, raguseala, tuse iritativa.


Protejează mucoasa gâtului Iritație în gât, răgușeală Cu aromă de Zmeură,

fără adaos de zahăr, conține îndulcitor

  • Supliment alimentar

• 15 comprimate pentru supt

Citiți cu atenție şi în întregime prospectul înainte de administrarea acestui supliment alimentar.

- Păstrați prospectul. S-ar putea să fie necesar să-I recitiți.

- Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-vă farmacistului sau sunați la telefonul pacientului pus la dispoziție de către Laboratoarele PlantExtrakt - Tel verde: 0800 800 433, de luni până vineri, între orele 9-11.


1. Ingrediente:

substanță gelifiantă — gumă arabică, umectant — sorbitol, sirop de maltitol, apă, extract de Lichen islandez (Cetraria islandica L.), acidifiant - acid citric, extract de Tei (Tilia cordata Miller, Tilia platyphyllos Scop), concentrat de Zmeură, aromă naturală de Zmeură, lactoferină (din lapte), agent de glazurare — ceară de carnauba, îndulcitor

— sucraloză, suc de Soc(pulbere).


Valoare energetică: 17,20 kJ/comprimat respectiv 4,11 kcal/comprimat.

2. Recomandări și mențiuni de sănătate:

Mucoasa orală este o barieră de protecție împotriva agenților agresivi, iar dacă este bine hidratată oferă confort la înghițire și vorbire. Pentru a funcționa corespunzător, trebuie hidratată constant și structura sa menținută intactă. Prin urmare, este important ca mucoasa orală să fie îngrijită, pentru protecția gâtului și a laringelui.

FIORDA JUNIOR este o combinație unică de ingrediente naturale care completează dieta zilnică în cazul necesității hidratării gurii şi gâtului, mai ales în cazul copiilor cu gât iritat, cu senzație de: zgârietură în gât; disconfort cauzat de creşterea intensității respirației prin gură, de ex. pe durata obstrucției nazale; gât uscat; răguşeală. Se recomandă în special toamna şi iarna.

Gustul şi compoziția au fost special dezvoltate pentru copii, dar produsul poate fi utilizat şi de adulți, inclusiv de diabetici şi femei însărcinate.

  • Produsul conține Lichen islandez şi Tei, recomandate pentru iritații ale mucoasei gâtului şi laringelui, precum şi pentru protejarea corzilor vocale la copii şi adulți, datorită proprietăților protectiv, calmant, hidratant şi tonifiant.
  • Lichenul islandez conține mucilagii care formează un strat protector pe mucoasa gâtului, laringelui și a corzilor vocale, hidratându-le. LichenuI islandez susține funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.
  • Lactoferina este o proteină din lapte care se regăseşte şi în salivă, lacrimi şi laptele matern.
  • Teiul calmează gâtul iritat, asigură funcționarea corespunzătoare a corzilor vocale. Susține sistemul defensiv natural al corpuluİ (sistemul imunitar).

3. Modul de utilizare:

Copii peste 4 ani: 1 până la maxim 6 comprimate pe zi. Comprimatul se menține in gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau mănânce cel puțin 30 minute după dizolvarea comprimatului. Produsul poate fi folosit și de adulți (inclusiv femei însărcinate și care alăptează).

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs sigur pentru diabetici! FĂRĂ ZAHĂR.

4.Atenționări:

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la vreuna dintre ingrediente.

Ingerarea unei cantități mai mari poate avea efect laxativ. Suplimentele alimentare nu pot substitui o dietă variată, diversificată şi un mod de viață sănătos.

Produsul conține zaharuri naturale.

5. Condiții de păstrare

Se păstrează la temperatură de sub 25°C, în loc uscat, protejat de lumină.

A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor mici!

6. Caracteristicile ambalajului

Produsul este ambalat in cutie cu 15 de comprimate, 1 blister a 15 comprimate. Comprimatele au culoare roșie și aspect moale.


Prezentare: 15 comprimate

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.