Cosul dvs.
este gol

 Ginsavit x 24 cps, Pharco

Ginsavit x 24 cps, Pharco

 

 

Pret: 35.00 Lei / buc

Mai sunt disponibile 2 produse

Comanda

Comanda instant - Ginsavit x 24 cps, Pharco

Email Telefon

Ginsavit x 24 cps, Pharco

GINSAVIT este benefic in conditii de stres fizic si mental si in cazul eforturilor intelectuale intense (precum in perioada de pregatire a examenelor), fiind un tonic adaptogen in care componentele sale actioneaza sinergic. Contribuie la:

Metabolismul energetic normal (Cu, Fe, niacina, B2, B1, B12, B6, C)
Functionarea normala a sistemului nervos (Cu, niacina, B2, B1, B12, B6, C)
Buna functionare a hematopoezei (acid folic), la formarea normala a globulelor rosii (B12, B6) si a hemoglobinei (Fe), la mentinerea globulelor rosii normale (B2), la metabolismul normal al fierului (B2, A), la transportul normal al fierului (Cu) si al oxigenului in corp (Fe)
Functionarea normala a sistemului imunitar (acid folic, Cu, Fe, A, B12, B6, C, D)
Metabolismul normal al homocisteinei (acid folic, B12, B6)
Protejarea constituentilor celulari (Cu) si a celulelor impotriva stresului oxidativ (Mn, B2, C, D, E)
Reducerea oboselii si extenuarii (acid folic, Fe, niacina, acid pantotenic, B2, B12, B6, C)
Functia cognitiva normala (Fe), la performanta mentala normala (acid pantotenic), la mentinerea sanatatii psihice (acid folic, niacina, B1, B12, B6, C)
Mentinerea sanatatii sistemului osos (Mn, D)
Reglarea activitatii hormonale (B6)
In plus, GINSAVIT contine Ginseng, extract uscat din radacina plantei Panax ginseng, supranumita si , care este un energizant si tonic general ce sustine activitatea fizica si mentala, imbunatatind circulatia sangvina atat la nivel cerebral, cat si periferic; in particular, sustine functia sexuala prin mentinerea circulatiei sangvine normale la nivel local.

Mod de utilizare recomandat: Cate 1 capsula pe zi sau conform recomandarii medicului.

Ingrediente: capsula (gelatina, solutie de sorbitol 70%, glicerol, etilparaben de sodiu, metilparaben de sodiu, oxid negru de fier), amestec de ceara si Soia (ulei rafinat din boabe de soia, ulei hidrogenat din boabe de soia, ceara de albine ? emulsifiant), fosfat de calciu dibazic anhidru, ulei rafinat de soia (emulsifiant), sulfat de magneziu, acid ascorbic, extract hidroalcoolic din radacini de Ginseng (Panax ginseng), fumarat feros, inozitol, bitartrat de colina, nicotinamida, lecitina din soia (emulsifiant), sulfat de potasiu, D-pantotenat de calciu, acetat de DL-alfa tocoferil, palmitat de retinol, sulfat de mangan monohidrat, sulfat de cupru monohidrat, sulfat de zinc monohidrat, mononitrat de tiamina, riboflavina, etilvanilima (aroma), clorhidrat de piridoxina, cianocobalamina 0,1%, colecalciferol, acid folic.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.