Cosul dvs.
este gol

PROTEFIX CREMA ADEZIVA ALOE X 40ML

PROTEFIX CREMA ADEZIVA ALOE X 40ML

 

 

Pret: 19.80 Lei / buc

Stoc terminat

Comanda instant - PROTEFIX CREMA ADEZIVA ALOE X 40ML

Email Telefon

PROTEFIX CREMA ADEZIVA ALOE X 40ML

Proprietati: Cu efect adeziv pe proteza umeda si efect de durata. Cu complexul de ingrijire naturala Aloe vera. Bland si emolient cu mucoasa bucala. Efect de captusire care creste comfortul purtarii protezei.


Compozitie: Protefix - Crema adeziva Extra-Forte cu Aloe Vera contine amestec de saruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter si anhidrida acidului maleic, celuloza carboximetilica, parafina, vaselina, Aloe Vera Barbandensis Miller, dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic. Nu contine zinc.


Mod de utilizare: Curatati proteza si aplicati Protefix - Crema adeziva Extra-Forte cu Aloe Vera din loc in loc, pe proteza umeda. Apasati tubul in treimea inferioara a acestuia, aproape de deschidere. Introduceti proteza in cavitatea bucala si apasati cateva secunde. Inchideti tubul cu grija dupa folosire si mentineti orificiul tubului curat si uscat.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.