Cosul dvs.
este gol

Sedoral 40 capsule FarmaClass

Sedoral 40 capsule FarmaClass

 

 

Pret: 17.60 Lei

Stoc terminat

Comanda instant - Sedoral 40 capsule FarmaClass

Email Telefon

Sedoral 40 capsule FarmaClass

Sedoral, 40 capsule, FarmaClass

Proprietati:

SedoralĂ‚® ajuta la inducerea somnului, contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii acestuia. Combinatia de plante in asociere cu melatonina determina o stare de relaxare a organismului favorabila inducerii somnului, faciliteaza adormirea. Valeriana are afinitate pentru receptorii GABA (acidul gamma amino butiric) foarte important pentru organism in reglarea ritmului somn-veghe, determinand pe de o parte eliberarea acestuia dar si inhibarea recaptarii lui. Passiflora este cunoscuta pentru eficacitatea sa de inlaturare a starilor de stres, determinand instalarea unei stari de linistire a organismului, reduce starea de

 tensiune psihica. Melatonina este substanta biologic activa ce favorizeaza instalarea somnului fara efecte neplacute la trezire.

 

SedoralĂ‚® imbunatateste

 calitatea somnului si reduce starile de agitatie. Asigura functionarea organismului in conditii optime in cazurile de

 agitatie psihica, dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ.

Recomandari:

Insomnii, ameliorarea starilor de hiperexcitabilitate; tulburari neurovegetative. Asigura refacerea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului.

Mod de administrare:

Doza recomandata: 1-2 capsule pe zi


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de REGNUM PHARMA S.R.L., CIF: RO41325824, Reg.Com: J23/2849/2019

drogheriaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.